LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Bøger af Jonathan Løw

Klik her og køb Listen Louder bogen som hardcover hos Saxo.com...

Sagt om bogen

“En perle af en bog”
Christian Ørsted, ledelsesguru

“Jonathan Løw er verdensmester i gode idéer”
Gitte Carlend, serie-iværksætter

Listen Louder af Jonathan Løw

En lille rap sag på 90 sider om at lytte højere

Listen Louder er skrevet i et sprog & format, som jeg selv ville have tid og lyst til at læse. Det har heldigvis vist sig, at andre deler den lyst.

Bogen er solgt i over 15.000 eksemplarer og downloadet af flere end 50.000 danske iværksættere, ledere, marketingmedarbejdere, innovatører og topchefer.
Det skyldes formentlig den meget handlingsorienterede og konkrete tilgang til innovation, iværksætteri og ledelse, som du møder i Listen Louder-bogen.

Bogen stiller skarpt på ‘at lytte højere’. Dvs. evnen til at skabe en kultur, der hele tiden er præget af nysgerrighed og lydhørhed, men samtidig er handlekraftig og effektiv. 

Alle artikler i bogen bliver suppleret med værktøjer, der gør nemmere at omsætte den nye viden til succesfulde handlinger og innovationer.

Jeg forærer Listen Louder væk som både e-bog, PDF og lydbog. Den trykte udgave er udsolgt.

Klik her og køb Listen Louder bogen som hardcover hos Saxo.com...

Sagt om bogen

“Fantastisk projekt som jeg er stolt af at være en del af”
Matt Mullenweg, stifter af WordPress

“En bog til alle de mennesker der ønsker at gøre idéer til virkelighed”
Brian Chesky, stifter af Airbnb

Doers & Dreamers
150 af verdens førende iværksættere og ledere samlet i én bog

‘Doers & Dreamers’ startede som et projekt tilbage i 2022 og blev desværre afbrudt, da jeg kæmpede med svær stress og depression.
To år senere kom den så endelig på gaden, og det føltes både surrealistisk og fantastisk på samme tid.

Jeg lover, at du vil finde bogen interessant, hvis du interesserer dig for enten startups, innovation, marketing, ledelse og/eller AI.

I ‘Doers & Dreamers’  finder du gode råd, spændende erfaringer og tankevækkende idéer fra 150 af verdens absolut førende iværksættere, ledere og innovatører. Det inkluderer folk som WordPress-founder Matt Mullenweg, Airbnb-stifter Brian Chesky; investor Tim Ferriss; olympisk gymnast Sanne Wevers og mange flere.

Bogen indeholder så meget guld, at den er blevet lidt af en mobbedreng, så jeg vil anbefale:

💡 At slå op på de temaer hvor du søger / savner inspiration netop nu

💪 At bruge hardcover-udgaven til en go gang styrketræning

🎁 At supplere dit indkøb af gaver med bogen her. 

Klik her og læs meget mere om GURUBOGEN...

Fakta om bogen


Redigeret af:
Jonathan Løw

Hovedtemaer:

  • Iværksætteri
  • Innovation
  • Autentisk ledelse

GURUBOGEN

100 førende iværksættere og ledere i én bog

100 af verdens førende iværksættere og ledere har ordet i GURUBOGEN. De skriver på en jordnær og uhøjtidelig måde om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Selvom de fleste af guruerne har et imponerende CV med topposter hos steder som Airbnb, Apple, Danfoss, Endomondo, Google og Noma, så evner de at skrive helt nede på jorden, så alle kan få udbytte af det – uanset om du er enkeltmandsvirksomhed, vækstiværksætter, udviklingskonsulent, leder eller blot interesserer dig for bogens temaer.

GURUBOGEN er fyldt med den seneste nye viden, værktøjer og erfaringer fra 100 mennesker, der ved, hvad de taler om.

Du kan bl.a. blive klogere på, hvorfor idéer slet ikke er så vigtige, som vi går og tror, og hvorfor vi skal droppe snakken om at være forandringsparate og i stedet blive forandringsskabende.

Derudover er der konkrete råd til organisationer i alle faser af deres udvikling, en pallette af måder at sikre innovation og innovationskulturen på samt kvalificerede forslag til, hvordan du arbejder med din autenticitet som leder og menneske.

Klik her og læs meget mere om Find dit hvorfor

Find dit hvorfor

Med Start With Why startede Simon Sinek en bevægelse for at motivere mennesker til at gøre de ting, der inspirerer dem. Millioner af mennesker forstår nu idéen bag The Golden Circle.

Find dit hvorfor er en nemt anvendelig guide til først at finde dit personlige hvorfor og dernæst udvide dette til at artikulere organisationens hvorfor.

​Bogen indeholder detaljerede instruktioner til hvert eneste trin i processen, ligesom den besvarer spørgsmål såsom:

  • Hvad hvis mit hvorfor lyder ligesom alle andres?
  • Kan jeg have mere end ét hvorfor?
  • Hvad hvis mit arbejde ikke er i overensstemmelse med mit hvorfor?

Find dit hvorfor er skrevet i et samarbejde imellem Simon Sinek, David Mead og Peter Docker, der alle er en del af Sinek’s organisation med base i New York, USA.

Jeg har haft den store fornøjelse og ære at skrive forordet til bogen samt arrangere workshops i samarbejde med bogens forfattere..

Klik her og læs meget mere om Disruptionbogen ...

Fakta om bogen


Skrevet af:
Jonathan Løw

Hovedtemaer:

  • Disruption
  • Disruptive innovation
  • Digitalisering
  • Forretningsudvikling

Disruptionbogen

Er du træt af ordet disruption? Så kald det i stedet for jordbærtærte, sommerferie eller noget andet, du virkelig holder af.

Lad os droppe slagsmålet om det konkrete ord og i stedet lytte højere til potentialet i den udvikling og verden, vi er en del af.

Denne lille bog er en konkret og jordnær guide til disruption. Bogen stiller skarpt på, hvad begrebet egentlig vil sige, og den kommer ind på de teknologier, vi kan få glæde af i fremtiden.

Derudover kommer Disruptionbogen med bud på, hvordan man gør disruption simpelt i sin organisation samt hvilke forskellige måder, der findes i forhold til at disrupte og innovere virksomheder og forretningsmodeller på.

Disruptionbogen er oplagt læsning for ledere, forretningsudviklere, HR-medarbejdere samt for iværksættere og alle andre, der arbejder med fornyelse og forandring.

Klik her og læs mere om The GuruBook

The GuruBook

Udgivet i 2018 på ét af verdens største forlag – Taylor & Francis.​

I bogen har jeg interviewet 45 af verdens førende ledere og innovatører. Det er IKKE den samme bog som den danske GURUBOGEN, som du kan læse mere om ovenfor.

Temaerne er forretningsudvikling, innovation og innovationskultur, og blandt bidragsyderne til denne internationale udgivelse er Blake Mycoskie (TOMS), Salim Ismail (Singularity University), Daniel Burrus, Sonia Arrison, Andreas Ehn, Danny Lange, Alf Rehn, Nathan Furr og Henry Mintzberg.

Klik her og hent i gratis eksemplar...

Listen Louder’s innovationsguide

Innovation er et håndværk, der handler om at gøre gode idéer til virkelighed. Som håndværker har du brug for værktøjer for at kunne levere et godt stykke arbejde. Derfor har jeg lavet denne innovationsværktøjskasse til dig!

Innovation i dag er en absolut nødvendighed for både offentlige og private organisationer. Denne guide af giver dig konkrete og hands-on værktøjer til at udvikle idéer, afprøve dem i praksis, implementere dem i organisationen, ice-breakers og meget mere.

Klik her og hent i gratis eksemplar...

Secret no more!

Antologi udgivet i samarbejde med forlaget Content Publishing. Udkommet på globalt plan på engelsk.

I Secret no more! deler 45 topledere, iværksættere og innovatører deres hemmeligheder med læserne. Det giver et unikt indblik i, hvordan folk som Guy Kawasaki, Robin Sharma, Kevin Kruse, Derek Sivers og mange flere tænker og arbejder.

Bogen består både af artikler skrevet af de 45 bidragsydere samt interviews, som jeg har foretaget med en lang række af dem.

Share This