LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

DISRUPTION – fordele & fordomme

Foredraget der gør disruption jordnært og handlingsorienteret samt stiller skarpt på både fordele og fordomme ved ét af de mest hypede begreber i denne tid…

Disruption er i den grad blevet et modeord. For nyligt viste en analyse fra Harvard Business Review en stigning i antallet af artikler om emnet fra 20 i år 2000 til over 2500 i 2018.​

Der er også en del uklarhed i forhold til, hvad disruption egentlig vil sige. Er det:

  • Nye teknologier
  • Den hastighed hvormed udviklingen går i dag
  • Forstyrrelser af det vi kender
  • En særlig proces eller forretningsmodel?
Det er afgørende, vi forstår, hvad vi taler om, før vi kan udnytte potentialet i disruption.

​Derfor har jeg designet et foredrag, der først skaber klarhed i disruption-junglen og dernæst kommer med konkrete og handlingsorienterede værktøjer og cases til at drage fordel af de muligheder, der ligger i begrebet.

lisbet fibiger byens netværk
“Tusind tak for et fantastisk oplæg. Vi var nærmest helt høje bagefter, og der er ingen tvivl om, at alle fik noget med sig hjem.”

Lisbet Fibiger

Netværksfacilitator BYENS NETVÆRK
Henrik Enegaard Skaanderup vl gruppe
“Vi synes alle, at du leverede et særdeles godt og indsigtsfuldt foredrag om disruption. Det sad lige i skabet.”

Henrik Enegaard Skaanderup

VL gruppe

Det får tilhørerne med hjem

  • En forståelse af forskellen på disruption, digitalisering, industrialisering og innovation
  • Inspirerende trends og tendenser fra ind- og udland
  • Konkrete værktøjer og cases der nemt kan omsættes i hverdagen (dvs. mindre Apple og Google og mere nede på jorden eksempler)
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af mine tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.
Share This