LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

AT HAVE SEX MED EN MYG

Foredraget der giver helt konkrete værktøjer til at skabe mere innovation og fremdrift
Lær af verdens 200 absolut bedste og førende iværksættere & innovatører

INTRO

Da den farverige stifter af Body Shop, Anita Roddick, blev spurgt om hemmeligheden bag hendes succes, svarede hun, at det handler om at handle mere. Hun tilføjede:

“If you think you’re too small to have an impact, try going to bed with a mosquito.”

Jeg brugte noget af 2022 på at interviewe 200 af verdens førende iværksættere og innovatører. Det er stiftere af eller topchefer i virksomheder som Airbnb, Spotify, Asana, Toms Shoes, WordPress, Basecamp, LEGO, The Obama Foundation og mange flere. 

De samtaler har jeg kogt ned til én times inspirerende foredrag om at gøre flere drømme til virkelighed.

Foredraget er til virksomheder og organisationer, der ønsker at gøre flere af deres drømme til virkelighed ved at lære af de bedste. Og det er til ledere og medarbejdere, der er bevidste om, at innovation uden handling blot er idéer i en Powerpoint-præsentation.

Som tilhørere får I helt konkrete værktøjer til at skabe mere innovation og fremdrift i hverdagen. Derudover skaber det en fælles tro på, at fremtiden bliver helt fantastisk, og endelig løftes den enkelte ud af eventuel frustration, stagnation eller kassetænkning.

Gave til alle tilhørere

Alle fremmødte til foredraget får et gratis eksemplar af bogen “Doers & Dreamers” som både e-bog og lydbog.

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændigt efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.
Share This