LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

INNOVATION – Fra strategi til kultur

Hjem » INNOVATION – Fra strategi til kultur

Skab en ægte innovationskultur

Mange arbejder med innovation på et strategisk plan, men de færreste har en decideret innovationskultur.

Dette foredrag handler om, hvordan I skaber en stærk kultur for innovation ved at dyrke vidensdeling, risikovillighed og evnen til at lytte højere langt mere.

Fra mange andre sammehænge end innovation ved vi, hvor vigtigt det er at have både et kortsigtet og et langsigtet fokus. Samme logik gælder, når du som leder skal etablere en stærk innovationskultur, der slår rødder iblandt dine medarbejdere.

Sagen er ganske enkelt den, at den kultur, der hersker, hersker over resultaterne. En stærk innovationskultur skaber derfor stærke resultater.

Jeg stiller skarpt på bevægelsen fra at have en strategi for innovation til rent faktisk at udvikle en kultur, hvor innovation gennemsyrer både holdning og handling til gavn for arbejdsglæden og resultaterne.

Mit foredrag giver viden og værktøjer til at understøtte denne bevægelse samt interessante case-eksempler på, hvordan andre organisationer har gjort det.

thomas adamsen

“Jonathan Løw inspirerer mig. Hans engagement er unikt herhjemme.”​

Thomas Adamsen

Stifter af Pilgrim Smykker
Michael Dal

“Tak for en fremragende dag med særdeles værdifulde input, som jeg personligt glæder mig til at arbejde videre med.”

Michael Dal

Chief Commercial Officer

Det får tilhørerne med hjem

  • Den seneste nye viden om innovation i praksis
  • Indblik i forskellen på at have en innovationsstrategi og en innovationskultur
  • Fokus på handlinger frem for teori og snak
  • En gratis e-bogs udgave af min bestseller Listen Louder, der indtil videre er solgt i over 15.000 ex.

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Gratis månedlig inspiration

Flere end 10.000 ledere, iværksættere og ildsjæle modtager mit månedlige nyhedsbrev med artikler, videoer, links m.m. Vil du også inspireres?

Jonathan Løw
Share This