LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

STRESS – Succes uden at knække nakken

Foredraget der giver et alternativt og tankevækkende bud på, hvordan man kan kombinere karrieren med et balanceret familie- og privatliv…

INTRO

STRESS – Succes uden at knække nakken er min ærlige, levende og autentiske fortælling om, da kurven knækkede i mere end én forstand.

Foredraget er en personlig beretning om at være iværksætter på godt og ondt, i medgang og modgang. For de fleste er både opture og nedture en del af arbejdslivet, men for mit eget vedkommende også stress og depression.

For mig knækkede kurven i mere end én forstand. I første omgang gik den brat opad grundet en ganske succesfuld startup, hvor jeg var på manges læber og spiste middag med selveste Richard Gere i New York.

Men den knækkede også den anden vej med stress og depression, hvor vejen tilbage til en almindelig hverdag syntes uendelig lang.

Jesper William Rybicki Ibsen

”Jonathan Løws foredrag var en fantastisk opløftende og en enestående oplevelse.
Samtidig fik han leveret værktøjer, som konkret kunne tages med hjem og bruges.”

Jesper William Rybicki Ibsen

Indehaver eCo Solutions
Jakob Søndergaard

“Vi er stolte over, at det var muligt at låne lidt af din tid og blive inspireret af din historie og stærke perspektiver. En stærk aften med flere store budskaber.”

Jakob Søndergaard

Studentervæksthus Aarhus

Det får tilhørerne med hjem

  • Et indblik i hvordan man passer på sig selv og undgår stress, depression m.v.
  • En autentisk og levende oplevelse med rig mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere undervejs
  • En gratis e-bogs udgave af min bestseller Listen Louder, der indtil videre er solgt i over 15.000 ex.

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Share This