LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

IVÆRKSÆTTERI i øjenhøjde

Foredraget der på en levende og autentisk måde viser vejen for fremtidens iværksættere

INTRO

Man hører ofte, at vi i Danmark skal leve af vores gode idéer. Det er imidlertid i modstrid med den forskning, der findes omkring, hvorfor nogle iværksættere får succes, mens andre fejler.

Tallene taler deres tydelige sprog: 80% af alle idéer fejler – uanset hvor veludførte de er. Derfor handler det om at finde ud af, hvilke af dine 20% idéer, der rent faktisk kan blive til noget, og hvordan du bliver bedre til at vurdere og undersøge det.

Dette inspirerende og provokerende foredrag om iværksætteri stiller skarpt på, hvorfor de fleste idéer er værdiløse, hvorimod det afgørende for at lykkes er et stærkt team og den rette tilgang.

Med afsæt i mine egne 20 års erfaring som iværksætter og ikke mindst kombineret med viden fra 100 af verdens førende iværksættere i GURUBOGEN, gør jeg tilhørerne klogere på, hvordan de dropper idéerne og i stedet dyrker virkeligheden.

Én af måderne er at anvende den kendte Lean Startup-metode, som er brugt i tusindvis af startups og som øger mulighederne for at lykkes med éns iværksætterdrømme.

Dette foredrag gør op med ”den gode idé” og dyrker i stedet virkeligheden og den handlingsorienterede og afprøvende tilgang til iværksætteri.

Lise Korsgaard
“Et både lærerigt og underholdende foredrag på et højt fagligt niveau.”

Lise Korsgaard

Bizz Up
Mogens Højgaard Larsen
“Fantastisk at få italesat dimensionerne ved iværksætterdrømmene – både perspektiv, muligheder og konsekvenser.”

Mogens Højgaard Larsen

Iværksætter
Kirsten Boelskifte-Jensen
“Jeg havde fornøjelsen af at høre dit foredrag ved kåringen af Årets Iværksætter i Hjørring i tirsdags. Vil bare lade dig vide, at jeg syntes det var vildt inspirerende.”

Kirsten Boelskifte-Jensen

GrowNorth

Det får tilhørerne med hjem

  • Klar forståelse af forskellen på idéer og iværksætteri
  • Den seneste nye viden om hvorfor nogle iværksættere lykkes, mens andre fejler
  • En grundig indføring i Lean Startup – en førende metode i forhold til entreprenørskab i praksis
  • En klar forståelse af forskellen på idéer og innovation
  • Gode råd og brugbare metoder til at lykkes som iværksætter
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af mine tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

 

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.
Share This