LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

KOMMUNIKATION – Effektiv pr

Foredraget der sætter dig i stand til at komme i medierne samt giver dig værktøjer og strategier til at udvikle stærke og varige relationer til journalister og redaktioner.

INTRO

Som iværksætter er evnen til at komme i medierne helt afgørende i forhold til både PR, salg og business development.

Alligevel er det noget, som mange selvstændige og startups kæmper med.

Jeg har hjulpet virksomheder som Lix.com, GoMore, PL & Partners, Hungry.dk, BookBites, SimplyJob m.fl. i medierne.

Derudover har jeg givet op imod 1000 interviews til Børsen, Berlingske Business, Finans.dk m.fl., ligesom jeg dagligt bliver fulgt af flere end 35.000 danskere på de sociale medier.

I dette foredrag deler jeg ud af mine 18 års erfaring med PR og personlig branding – målrettet startups og iværksættere.

Mit mål er at gøre tilhørerne klogere på, hvordan man som iværksætter kommer i medierne. Derudover får deltagerne gode råd til at opbygge et personligt brand samt en forståelse af, hvordan dette kan bruges i forhold til både salg og forretningsudvikling.

Jeg har en baggrund som iværksætter, online chef hos Bog & idé samt investor og start-up rådgiver i Accelerace. Jeg er blevet kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere af Berlingske samt har modtaget e-handelsprisen, Computerworld’s Edison Award m.m. for mit arbejde.

Jeanette Sørensen

”En meget inspirerende foredragsholder.”

Jeanette Sørensen

Brandmanager SuperJam
Henrik G. Qvottrup

”Jonathan Løw er en dygtig formidler og inspirator. Han har virkeligt formået at engagere, inspirere og udvikle vores kursister.”

Henrik G. Qvottrup

Seniorkonsulent

Det får tilhørerne med hjem

  • En forståelse af hvordan danske medier tænker
  • Konkrete værktøjer til at få succes med PR
  • Konkrete værktøjer til personlig branding
  • En gratis e-bogs udgave af min bestseller ”Listen Louder”, der indtil videre er solgt i over 15.000 ex.

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Se mine 9 andre inspirerende foredrag

Share This