LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

SØVN – Kom sovende til succes

VÅGN OP til en succesfuld arbejdsplads på både den korte og lange bane …
Et jordnært og humoristisk foredrag hvor du med garanti ikke falder i søvn undervejs!

”Du kommer ikke sovende til succes”, lyder et gammelt mundheld, men faktisk viser den seneste forskning det stik modsatte.

Store internationale ledelsesikoner som Microsoft-stifter Bill Gates, kvinden bag nyhedsmediet Huffington Post – Arianna Huffington – og mange flere har det seneste år været ude og tale om det, der i Silicon Valley (USA) lige nu betegnes The Sleep Revolution.

Det hele handler om, at en god nats søvn på minimum 7 timer er fuldstændig fundamental for individers og dermed også organisationers trivsel og succes på både den korte og lange bane.

Hvor fortællingen i Danmark længe har været den, at vi må arbejde endnu hårdere og endnu mere for at klare os i den internationale konkurrence, så er sandheden en anden. Det er på tide, at vi som ledere vågner op og forstår, at vores medarbejdere netop kommer sovende til deres succes og arbejdsglæde!

I dette tankevækkende, jordnære og humoristiske foredrag deler den danske serie-iværksætter og leder Jonathan Løw den seneste viden omkring søvns betydning for både en succesfuld arbejdskultur og et velfungerende liv.

Derudover kommer han med konkrete værktøjer til, hvordan virksomheder og kommuner kan bidrage til en arbejdskultur, der styrker medarbejdernes behov for en god nats søvn frem for det modsatte. Endelig sluttes foredraget naturligvis af med en powernap.​

Læs denne artikel af Jonathan Løw som en lille appetizer…

Målgruppe

Foredraget henvender sig til direktører, ledere, HR-ansvarlige og andre, der ønsker at tage et aktivt ansvar for deres medarbejdere og i fællesskab få etableret en kultur, som understøtter en god nats søvn frem for det modsatte.

Arianna Huffington
”Fortællingen i offentligheden var, at jeg lykkedes med virksomheden, fordi jeg arbejdede i døgndrift.

Sandheden er i stedet den, at jeg først blev i stand til at lykkes med mit projekt, da jeg fik styr på min søvn.”

Arianna Huffington

– Prisbelønnet iværksætter
Jonas Elgaard
“Super inspirerende. Det er første gang, jeg har været til et foredrag, hvor man selv blev inddraget i det omfang, du sørgede for.

Det var først, da jeg kom hjem, at det gik op for mig, hvor lidt du egentlig sagde, men hvor meget du alligevel fik givet mig med…”

Jonas Elgaard

Det får tilhørerne med hjem

  • Bliv klogere på hvorfor søvn er så livsvigtigt
  • Få værktøjer til at kombinere et krævende arbejde med en ordentlig nattesøvn
  • Få indsigt i hvordan man skaber en sund arbejdskultur i forhold til søvn
  • Bliv underholdt, forundret og alt andet end søvnig i selskab med Jonathan Løw.

Bonusinfo: Så mange timer sover disse kendte erhvervsledere hver nat…

Amazon-stifter Jeff Bezos – 8 timer
Facebook-topchef Sheryl Sandberg – 7 timer
Microsoft-stifter Bill Gates – 7 timer
Virgin-stifter Richard Branson – 6,5 timer

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Gratis månedlig inspiration

Flere end 10.000 ledere, iværksættere og ildsjæle modtager mit månedlige nyhedsbrev med artikler, videoer, links m.m. Vil du også inspireres?

Jonathan Løw
Share This