LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Foredrag & Workshops

Jonathan Løw – Aktuelle foredrag & workshops

 

Bemærk venligst at nedenstående blot er inspiration og gode eksempler på foredrag og workshops, jeg kan afholde i samarbejde med jer. De tilpasses naturligvis altid efter jeres konkrete ønsker og idéer. Det samme gør er tilfældet, hvis vi skal endnu mere i dybden og lave processer for at sikre at opnå de mål, I sætter op.​

Kontakt mig på 28 78 54 50 eller send en e-mail til jonathan@listenlouder.dk og lad mig høre om jeres behov og ønsker. Så finder vi i fællesskab den løsning, der bedst matcher jeres aktuelle behov.

“At lytte højere er et skønt og vigtigt mindset”

“Jeg var helt høj efter dit foredrag”

“Verdensmester i gode idéer”

“Spot on!”

“Humoristisk og autentisk”

“Fantastisk inspirerende”

Motivation

Iværksætteri - Sådan lykkes du

Der er mange meninger om at være iværksætter. Bliv inspireret af viden og værktøjer fra 100 af verdens førende kapaciteter på området.

Motivation - skab en vinderkultur

Motiverede medarbejdere når i langt højere grad deres mål, men hvordan skaber du en motiverende vinderkultur i hverdagen? Få mine konkrete bud.

Why - find dit hvorfor

Simon Sinek satte fokus på, hvorfor dit “why” er så vigtigt. Et inspirerende foredrag med afsæt i Simon Sineks værktøjer.

Fremtiden

Disruption - fordele og fordomme

Der er en lang række fordomme om disruption, men der er mindst ligeså mange fordele. Få et jordnært bud på disruption & et indblik i fremtiden.

Kunstig intelligens - fra hype til hverdag

Der bliver talt rigtig meget omkring kunstig intelligens, men de fleste organisationer har alligevel svært ved at få det gjort jordnært og målbart. Dette foredrag kan gøre forskellen.

Trends - alt I bør vide på 1 time

Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Én times levende indblik i trends og tendenser for 2019.

Forandringer

Forandringer - Bliv forandringsskabende

Forandringsparat er et populært ord, men det burde i langt højere grad handle om at skabe forandringerne frem for at være parat til dem.

Ledelse - lær at lytte højere

Den gennemsnitlige leder lytter kun i 18 sekunder, før vedkommende afbryder en medarbejder. Derfor er det så vigtigt at træne evnen til at lytte.

Work-life balance

Stress - Succes uden at knække nakken

Det er godt at brænde for arbejdet, men ikke hvis vi brænder ud af det. Dette foredrag handler om at opnå succes uden at knække nakken på det.

Søvn - Kom sovende til jeres mål som organisation

Nå jeres mål på både den korte og lange bane ved at sove mere. Få viden og værktøjer til rent faktisk at komme sovende til at lykkes

Gratis månedlig inspiration

Flere end 10.000 ledere, iværksættere og ildsjæle modtager mit månedlige nyhedsbrev med artikler, videoer, links m.m. Vil du også inspireres?

Jonathan Løw
Share This