LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Foredrag & Workshops

“At lytte højere er et skønt mindset”

“Jeg var helt høj efter dit foredrag”

“Verdensmester i gode idéer”

“Spot on!”

“Humoristisk og autentisk”

“Fantastisk inspirerende”

Motivation og iværksætter-ånd

Iværksætteri - Sådan lykkes du

Der er mange meninger om at være iværksætter. Bliv inspireret af viden og værktøjer fra 100 af verdens førende kapaciteter på området – delt af iværksætter Jonathan Løw.

Motivation - skab en vinderkultur

Motiverede medarbejdere når i langt højere grad deres mål, men hvordan skaber du en motiverende vinderkultur i hverdagen? Få konkrete værktøjer til at sikre en ægte vinderkultur.

Why - find dit hvorfor

Simon Sinek satte fokus på, hvorfor dit “why” er så vigtigt. Et inspirerende foredrag med afsæt i Simon Sineks værktøjer.

Fremtid og teknologi

Disruption - fordele og fordomme

Der er en lang række fordomme om disruption, men der er mindst ligeså mange fordele. Få et jordnært bud på disruption og et værdifuldt indblik i fremtiden.

Kunstig intelligens - fra hype til hverdag

Der bliver talt rigtig meget omkring kunstig intelligens, men de fleste organisationer har alligevel svært ved at få det gjort jordnært og målbart. Dette foredrag kan gøre forskellen.

Trends - alt I bør vide på 1 time

Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Én times levende indblik i trends og tendenser for 2021 og 2022.

Forandringer og ledelse

Forandringer - Bliv forandringsskabende

Forandringsparat er et populært ord, men det burde i langt højere grad handle om at skabe forandringerne frem for at være parat til dem. Et tankevækkende opgør med at være forandringsparat.

Ledelse - lær at lytte højere

Den gennemsnitlige leder lytter kun i 18 sekunder, før vedkommende afbryder en medarbejder. Derfor er det så vigtigt at træne evnen til at lytte højere. Dette foredrag handler om hvordan.

Kultur og performance

Stress - Succes uden at knække nakken

Det er godt at brænde for arbejdet, men ikke hvis vi brænder ud af det. Dette personlige foredrag handler om at opnå succes uden at knække nakken på det.

Deep work - Lær at arbejde fokuseret

DEEP WORK giver ledere og medarbejdere superkræfter og lærer dem at arbejde fokuseret. Øg jeres arbejdsglæde og performance igennem dette jordnære og handlingsorienterede foredrag.

Share This