LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Foredrag der flytter noget!

“At lytte højere er et skønt mindset”

“Jeg var helt høj efter dit foredrag”

“Verdensmester i gode idéer”

“Spot on!”

“Humoristisk og autentisk”

“Fantastisk inspirerende”

Iværksætteri og startup-kultur

 

Iværksætteri i øjenhøjde

Et levende, underholdende og ikke mindst jordnært foredrag.

Jeg kombinerer egne erfaringer fra fire startups med de bedste råd fra 200 af verdens førende iværksættere, som jeg har interviewet til mine bøger. Så gode råd fra stifterne af WordPress, Airbnb, Toms Shoes, Spotify, Noma, Endomondo, Vivino og mange flere!

Motivation - skab en vinderkultur

Et foredrag om at fastholde motivationen i både med- og modgang.

Motiverede medarbejdere når i langt højere grad deres mål, men hvordan skaber du en motiverende kultur i hverdagen? Er det den gode gamle historie om pisk og gulerod, eller hvad virker egentlig her i 2020’erne.

Find dit hvorfor

Et tankevækkende og inspirerende foredrag om at finde sit why.

Jeg har haft fornøjelsen af at skrive forordet til flere af Simon Sineks bøger om at finde sit ‘why’, og jeg deler i dette foredrag nogle af Simons vigtigste pointer, erfaringer og redskaber kombineret med min egen tilgang til vigtigheden af et klart hvorfor.

Fremtid og teknologi

 

Disruption - fra buzzword til business

Et visionært foredrag om at skabe fremtiden frem for at vente.

Disruption blev hurtigt et buzz-word og en kliché, men det er nu engang sådan med klichéer, at de også har en tæt relation til virkeligheden. Forstå hvad disruption egentlig er og hvorfor det er vigtigt for jer at være disruptive frem for at blive disruptet.

Kunstig intelligens - fra hype til hverdag

Et foredrag om en uundgåelig del af fremtiden – AI.

Som medstifter af en AI-virksomhed kender jeg alt til både hypen og potentialet i kunstig intelligens. I mange brancher er det noget, vi godt ved, vi skal have gjort noget ved, men ikke rigtig ved hvordan. Lad mig gøre det jordnært og målbart for jer.

Fremtiden tilhører de nysgerrige

En times underholdende indføring tidens vigtigste trends

Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Én times levende indblik i trends og tendenser for 2023 og fremover. Hvilke tendenser er de vigtigste at forstå og hvorfor?
 

Forandringer og nytænkning

Fra forandringsparat til forandringsskabende

Et foredrag om hvorfor forandringsparat burde være en dødssynd.

Forandringsparat er et populært ord, men det burde i langt højere grad handle om at skabe forandringerne frem for at være parat til dem. Dette foredrag er et tankevækkende og humoristisk opgør med det at være forandringsparat.

Listen Louder

Et foredrag om de mange fordele ved at lytte højere.

Den gennemsnitlige leder lytter kun i 18 sekunder, før vedkommende afbryder en medarbejder. Derfor er det så vigtigt at træne evnen til at lytte højere. Dette foredrag handler om hvordan, du gør det, og de åbenlyse gevinster det giver.

Innovation

At have sex med en myg (NYT FOREDRAG)

Et foredrag om at gøre langt flere drømme til virkelighed.

Da den farverige stifter af Body Shop, Anita Roddick, blev spurgt om hemmeligheden bag hendes succes, svarede hun, at det handler om at handle mere. Hun tilføjede:

“If you think you’re too small to have an impact, try going to bed with a mosquito.”

Jeg brugte noget af 2022 på at interviewe 200 af verdens førende iværksættere og innovatører. De samtaler har jeg kogt ned til én times inspirerende foredrag om at gøre flere drømme til virkelighed.

Foredraget er til virksomheder og organisationer, der ønsker at gøre flere af deres drømme til virkelighed ved at lære af de bedste. Og det er til ledere og medarbejdere, der er bevidste om, at innovation uden handling blot er idéer i en Powerpoint-præsentation. 

 

Share This