LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

KUNSTIG INTELLIGENS – Fra hype til hverdag

Foredraget der giver dig forståelse for forretningsmulighederne ved kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) er ét af de mest hypede begreber i denne tid, og debatten bliver ofte meget abstrakt og kommer til at handle om, hvorvidt maskinerne vil erstatte mennesket i fremtiden.

Faktum er, at det ved vi dels ikke, og dels er den debat ikke særlig relevant for den helt almindelige danske virksomhed eller organisation.

I stedet har vi brug for at blive klogere på, hvad der gemmer sig bag begrebet AI, samt hvordan disse forskellige teknologier kan udnyttes i hverdagen.

Jeg driver selv en AI-virksomhed, som Forbes Magazine har kåret til én af Skandinaviens tre mest lovende indenfor kunstig intelligens, og i dette foredrag vil jeg gøre dig meget klogere på potentialet i AI.

Du vil få konkrete eksempler fra ind- og udland, ligesom jeg vil komme med både metoder og mindsets til, hvordan I kan gøre det til hverdag hos jer også.

Foredraget er relevant for alle med interesse for kunstig intelligens, ligesom det vil inspirere både visionærerne og praktikerne. 

thomas adamsen
“Jonathan Løw inspirerer mig. Hans engagement er unikt herhjemme.”​

Thomas Adamsen

Stifter af Pilgrim Smykker
Michael Dal
“Tak for en fremragende dag med særdeles værdifulde input, som jeg personligt glæder mig til at arbejde videre med.”

Michael Dal

Chief Commercial Officer

Det får tilhørerne med hjem

  • Den seneste nye viden omkring kunstig intelligens
  • En forståelse af teknologier som maskinlæring og deep learning
  • Cases hvor AI har gjort en konkret og målbar forskel
  • Værktøjer til at arbejde med kunstig intelligens i ens egen hverdag
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af mine tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Share This