LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

AI – FRA HYPE TIL HVERDAG

Foredraget der gør kunstig intelligens jordnært og handlingsorienteret

Kunstig intelligens (AI) er ét af de mest hypede begreber i 2024, og debatten bliver ofte meget abstrakt og kommer til at handle om, hvorvidt maskinerne vil erstatte mennesket i fremtiden eller ej.

Faktum er, at det ved vi dels ikke, og dels er den debat ikke særlig relevant for den helt almindelige danske virksomhed eller organisation.

I stedet har vi brug for at blive klogere på, hvad der gemmer sig bag begrebet AI, samt hvordan disse forskellige teknologier kan udnyttes i hverdagen. 

Jeg har selv været med til at starte en vækstvirksomhed med speciale i generativ AI, ligesom jeg har arbejdet med området de sidste 10 år i både store og mindre organisationer. Derudover har jeg skrevet flere bestsellere om AI.

I dette meget roste og jordnære foredrag gør jeg dig meget klogere på potentialet i AI. Mit fokus er på, hvordan vi flytter AI fra hype til hverdag, og jeg kommer med smarte metoder og værktøjer til, hvordan I gør det til hverdag hos jer.

Foredraget tilpasses den konkrete målgruppe, der deltager, ligesom jeg vinkler det alt efter, om det er for en ledergruppe; en HR-afdeling eller på tværs af afdelinger.

Alle deltagere får udleveret et gratis eksemplar af 6 af mine mest populære bøger om emnet som både e-bog og lydbog.

Derudover har jeg lavet en liste over de 100 bedste og mest jordnære AI-værktøjer, der findes. Den udleveres også gratis. Foredraget er relevant for alle med interesse for AI, ligesom det vil inspirere både visionærerne og praktikerne.  

thomas adamsen

“En fantastisk foredragsholder og et dejligt menneske.”

Alexandra Krautwald

Composing
Michael Dal

“Tak for en fremragende dag med særdeles værdifulde input om AI.”

Michael Dal

Post Nord Logistics
thomas adamsen

“Et inspirerende foredrag om nysgerrighed og mulighederne med AI.”

Dhiraj Mukherjee

Shazam
Michael Dal

“Vi var meget begejstrede for dit besøg. Det var virkelig godt så store roser herfra.”

Malene Brandt

Coop

Det får tilhørerne med hjem

 

  • En grundlæggende forståelse af AI / kunstig intelligens
  • Et fælles sprog til at tale om AI i fremtiden i organisationen
  • En række jordnære cases hvor AI har gjort en konkret forskel
  • En simpel model til at arbejde strategisk med AI i organisationen
  • En smart liste over de 100 bedste AI-værktøjer der findes anno 2024
  • En række gratis bøger som både e-bog og lydbog om kunstig intelligens.

Mere information / Booking 

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer. 

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel, eller ring på 28 78 54 50.

Share This