LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Min historie i ord og billeder

 

Jeg tror helt grundlæggende på, at vi som mennesker bliver både mere succesfulde, motiverede og lykkelige ved at lytte højere.

Denne tro på ‘at lytte’ – uanset om du arbejder med HR, ledelse, forretningsudvikling, kommunikation, innovation eller iværksætteri – har jeg valgt at kombinere med min egen meget praktiske tilgang til verden og virkeligheden.

Resultatet er Listen Louder, hvor jeg via foredrag forsøger at bidrage til, at både små og store organisationer bliver endnu mere motiverede, forandringsskabende, lydhøre og generelt trives bedre.

Jeg har været med i opstarten af 4 virksomheder (eForlag.dk, Sprout, engodsag.dk og JumpStory) samt har skrevet 4 bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere. Jeg har derudover interviewet 45 af verdens førende ledere og innovatører til en bog, der udkom i USA på forlaget Taylor & Francis i foråret 2018.

Foruden ovenstående har jeg været ansat som online chef hos Bog & idé samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Jeg er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske (Top 100 Talent-listen) samt har modtaget e-handelsprisen for mit arbejde med virksomheden engodsag.dk.​

Aktuelt er jeg co-founder af JumpStory, der er en vækstvirksomhed indenfor markedsføring og kunstig intelligens. Vi har kunder i +150 lande og iblandt vores investorer er folk som Basecamp-stifteren David Heinmeier Hansson og tidligere CEO hos Microsoft Jørgen Bardenfleth.

 

Ovenstående erfaring og indsigt får du glæde af, når du booker mig til et foredrag eller læser én af mine bøger. ​

 • JumpStory

  JumpStory

  Sammen med min gode ven Anders Thiim etablerer jeg virksomheden JumpStory. Virksomheden beskæftiger i dag +20 medarbejdere og har kunder i over 130 lande. Vi har hentet et to-cifret millionbeløb i investeringer og genopfinder den visuelle industry. Forbes har kaldt os “Netflix for billeder”.

 • The GuruBook

  The GuruBook

  Ét af verdens største forlag, Taylor & Francis, udgiver min bog “The GuruBook” på globalt plan. Bogen er en antologi med 45 internationale topchefer og iværksættere – eksempelvis Brian Chesky fra Airbnb, Guy Kawasaki fra Apple og ledelsesikoner som Sinek Sinek og Otto Scharmer.

 • Viljestyrken

  Viljestyrken

  Viljestyrken er et video og podcast-projekt med det formål at inspirere dig til at lykkes med dine mål og drømme i livet.

  Viljestyrken er samtidig et netværk, jeg har etableret, bestående af 100 tidligere eller nuværende elitesportsfolk.

 • Dansk Iværksætter Forening

  Dansk Iværksætter Forening

  Jeg var næstformand i Dansk Iværksætter Forening og bl.a. talsmand for foreningen. Dansk Iværksætter Forening arbejder for bedre vilkår for danske iværksættere – herunder alt fra beskatning til etablering af netværk, konferencer etc.

 • GURUBOGEN

  GURUBOGEN

  GURUBOGEN er 444 sider spækket med passionerede og konkrete artikler omkring innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

  Skrevet af 100 førende iværksættere og ledere fra det meste af verden og redigeret af undertegnede.

 • Årets idealist (runner up)

  Årets idealist (runner up)

  Jeg blev Runner-up til Ivækstprisens “Årets Idealist”-kategori for mit arbejde med CSR-eventen Who Cares Wins, min virksomhed engodsag.dk samt mit bidrag til opstarten af virksomhed Sprout – verdens første blyant, der kan plantes og blive til krydderurter.

 • Iværksætter-investor Accelerace

  Iværksætter-investor Accelerace

  Jeg var ansat i virksomheden Accelerace, hvor jeg i Jylland var ansvarlig for at finde, udvikle og investere i spændende teknologi-startups. Accelerace er Nordens største accelerator indenfor digitale forretningskoncepter og har bl.a. hjulpet Trustpilot, LanguageWire m.fl.

 • Who Cares wins

  Who Cares wins

  Who Cares Wins var en serie af store events omkring social ansvarlighed.

  Jeg stod bag disse CSR-events med det formål at vise, hvorledes det at tage et socialt ansvar både føles godt rent menneskeligt og på bundlinjen. Godt 1000 mennesker gæstede de to events.

 • Listen Louder

  Listen Louder

  Mit firma hedder Listen Louder, Fordi jeg tror på, at organisationer og individer bliver allermest motiverede, succesfulde og lykkelige, hvis de kombinerer det at lytte højere med at handle på (gøre noget ved) den nye viden, de opnår. Jeg kalder nogle gange dette for nysgørighed.

 • Sprout

  Sprout

  Jeg var co-founder af virksomheden Sprout, som bl.a. står bag verdens første blyant, der kan plantes og blive til krydderurter. I skrivende stund har Sprout omsat for over 50 millioner kroner og sælger sine produkter i over 60 lande. Jeg gik ud af selskabet i 2013.

 • Marketingchef KaosPiloterne

  Marketingchef KaosPiloterne

  Jeg var ansat som international marketingchef i organisationen KaosPiloterne, der bl.a. står bag en leder- og iværksætteruddannelse, som magasinet FastCompany har kåret iblandt verdens 10 mest innovative uddannelser. Jeg var derudover team-leder for de 1. års studerende.

 • Edison Award

  Edison Award

  Jeg modtog Computerworlds pris for Årets IT-virksomhed (Edison Award).

  Jeg havde startet virksomheden engodsag.dk, hvor vi kombinerede e-handel og velgørenhed. Vi var 30 medarbejdere og i 8 lande, da engodsag.dk var på sit højeste i 2008.

 • E-handelsprisen

  E-handelsprisen

  Jeg modtog e-handelsprisen for arbejdet med engodsag.dk og vores unikke software, der gjorde det muligt for helt almindelige danskere gratis at støtte en god sag, når de handlede hos eksempelvis eBay, Amazon og Bestseller. Vi fik også en 3. plads i en anden kategori.

 • Berlingske Top 100

  Berlingske Top 100

  Jeg blev inkluderet i Berlingske Business’ Top 100-liste over Danmarks største talenter indenfor dansk erhvervsliv. Det skete på baggrund af mit arbejde med virksomheden engodsag.dk. Berlingske udkommer hvert år med en sådan liste for at sætte fokus på unge erhvervstalenter.

 • ENGODSAG.DK

  ENGODSAG.DK

  Jeg etablerede virksomheden engodsag.dk med den vision, at alle digitale transaktioner i fremtiden skal udløse en donation til et velgørende formål efter forbrugerens eget valg. Man kunne kalde det en slags velgørende udgave af PBS / Nets, og vi var aktive i 8 lande – herunder USA.

 • Online chef Bog & idé

  Online chef Bog & idé

  Jeg arbejdede som online chef hos Indeks Retail, der bl.a. står bag kæden Bog & idé. Mit ansvar var at opbygge et e-handelsunivers i virksomheden samt sørge for at skabe en synergi imellem online handel og kædens 130 butikker. Derudover ansvarlig for SEO, affiliate marketing m.m

 • EFORLAG.DK

  EFORLAG.DK

  Jeg etablerede virksomheden eForlag.dk, der som de første gjorde det muligt at downloade og lytte til bøger digitalt. Vi etablerede samarbejde med en lang række danske forlag og forfattere og var datidens svar på Mofibo – desværre uden den samme succes 🙂

Share This